Профессиональный семинар для терапевтов Су-Джук на тему: Очищающие процессы в методе Со-Джук Существуют десятки видов очищения тела с разными преимуществами и недостатками, но как насчет умственного очищения, как насчет очищения души? Как вы делаете это с помощью инструментов метода Су-Джук? И какова роль улыбки во всем этом?
גוף האדם הינו תופעה מופלאה. על פי פילוסופיית הסו-ג'וק הוא מעין יקום מוקטן ומאוזן היטב. עם זאת, חשיפה לגורמים סביבתיים כגון תזונה, זיהום אויר וסטרס, ברבות הזמן מצליחים להפר את האיזון ומביאים את הגוף למצב שמנגנוני הריפוי העצמיים אינם עובדים בצורה מיטבית. המצב הזה, מכונה ב"סוג'וקית" – חסימה. כשם שאנחנו פועלים במהלך הטיפול לפתיחת חסימות ואפשור זרימות מיטביות במערכות הגוף השונות, נרצה לעשות זאת בחיינו, גם מבחינה משפחתית, חברתית ורוחנית.
לכן, שלב ראשון של כל ריפוי מתחיל בניקוי טוב, ניקוי של הפילטרים הפיזיולוגיים (כבד וכליות), ניקוי של המחשבות (גם הם מכניסות זיהומים...לפעמים סביבתיים) וניקוי של החיים (כל דבר "תקוע" צריך להזיז, להסיר מהדרך, במיוחד דברים שנאגרים בבית ואין לנו בהם צורך, אבל גם תנועה לעבר שינוי והזדככות, חיבור לעצמי ולאמת הפנימית שלי.)
בהשתלמות זו נלמד על רבדים שונים של תהליך הניקוי.
מה משמעויות הניקוי התזונתי וכיצד לתמוך בו באמצעות הסו-ג'וק.
נדון בחיבורי גוף נפש וכיצד להשפיע על ניקוי הנפש ממשקעים שמפריעים לזרימה.
נלמד על 3 אסטרטגיות לפתיחת חסימה וכיצד להתאים אותן למטופלים שלנו.... פתיחה פשוטה, פתיחה באמצעות פיזור ופתיחה באמצעות המרצה (שטיפה)....
נלמד על בניית אסטרטגיה טיפולית לאיזון גוף - נפש בשיטת הסו-ג'וק המבוססת על תהליך של שינוי מצב תודעתו של המטופל, זיהוי תהליכי הניקוי, המשגתם ויצירת תוכנית פעולה הדרגתית להזדככות, חיבור לעצמי ויציאה לחיים מלאים.
10:00-9:30 התכנסות וכיבוד קל
10:00-12:00 מבוא לניקוי גוף, מדוע לנקות את הגוף? אסטרטגיות תזונתיות לנקוי גוף.הוצאת רעלים מהרקמות, קשירת רעלים וניטרולם, הוצאת רעלים מהגוף. איך תומכים בכל זה בשיטת הסו-ג'וק.
רעלים יכולים להיות פיזים ומטהפיזיים.
חיבורי גוף נפש: התייחסות לתופעות הדורשות ניקוי מזווית אנרגטית ונפשית, השפעת תקיעות אנרגטית על מצבים נפשיים ורגשיים ומשמעותן : משקעים של רעלים במערכת הנשימה, משקעים של רעלים במערכת הלב וכלי הדם, משקעים במערכת העיכול , משקעים במערכת ההפרשה, משקעים במערכת המין. משקעים במערכת העור.
12:00-12:15 הפסקה
12:15-13:45 חשיבותה של נשימה, לימוד תרגילי נשימה מעצימה ונשימה מחייכת. מדיטציית חיוך ככלי לניקוי רעלים והזדככות של העצמי. מה קורה במהלך מדיטציית החיוך? תרגול מדיטציית חיוך של השכבות. תרגול מדיטציית החיוך של איברים ומערכות.
13:45-14:15 ארוחת צהריים קלה
14:15-16:00 תרגול והדגמה של טכניקות דיקור שונות, דיקור בהשתקפויות, דיקור על גבי מרידיאנים, דיקור שלושת המקורות.